Amstelveen,
02
augustus
2016
|
14:46
Europe/Amsterdam

Vacature: Account Executive voor het contentteam, fulltime.

Account Executive voor het contentteam, fulltime.

Wij zijn op zoek naar een starter met bij voorkeur wel al wat relevante werkervaring – in bijbanen of stages – die bij ons zijn of haar carrière wil gaan starten in de rol van Account Executive. Werken bij Porter Novelli betekent dat je met alle aspecten van het communicatievak te maken zult krijgen. Je bent omringd door communicatie- en pr-professionals die graag delen in hun ervaringen op klanten en je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien in de adviestak van ons bureau. We zijn kritisch in onze selectie, want onze functies willen we vooral vervullen met echte talenten die stevige toekomstambities hebben in de bureauwereld.

De functie
Je bent medeverantwoordelijk, binnen een accountteam, voor de ondersteunende werkzaamheden in ons contentteam voor onze toekomstige en bestaande klanten. Je werkt vanuit ons kantoor aan de Prof. W.H. Keesomlaan in Amstelveen.

De werkzaamheden
De focus van deze functie zal voor een groot deel gericht zijn op onze overheids- en/of NGO accounts. De werkzaamheden richten zich veelal op de ondersteunende en uitvoerende werkzaamheden in het contentteam. Je zult op de overheidsaccounts veel bezig zijn met het redigeren en schrijven van informatieve teksten of social- en web content en met het beheer van websites via contentmanagementsystemen. Je woont team- en klantmeetings bij en neemt actief deel aan bureau-brede brainstormsessies.

Wij vragen
Iemand die zich thuis voelt en zich flexibel opstelt in een omgeving die hectisch en veeleisend kan zijn. Je hebt affiniteit of grote interesse in de overheid en politiek, bent van nature gedreven, nieuws- en leergierig en steekt graag de handen uit de mouwen en je zet je actief in om een bijdrage te leveren aan de groei van ons bureau. Je hebt bij voorkeur al wat concrete en aantoonbare ervaring in het schrijven van (web)content en het werken met verschillende contentmanagementsystemen door bijvoorbeeld een bijbaan of een eerdere stage.

Wij bieden
Een dynamische en uitdagende baan bij een internationaal topbureau binnen een energiek, informeel en professioneel team. Wij zorgen voor een goede begeleiding, professionele en brede ontwikkelingsmogelijkheden en een carrièreperspectief binnen ons bureau.

Jij biedt
Naast een uitstekende beheersing van het Nederlands en het Engels (in woord en schrift!) heb je een relevante HBO of universitaire studie afgerond richting bijvoorbeeld media, communicatie, digital, marketing of pr. Een rijbewijs is een pré.

Jouw talent
Je bent het georganiseerde, besluitvaardige, commerciële en proactieve type en je bent servicegericht. Je weet rust en overzicht te houden in stressvolle situaties. Je bent klantgericht, accuraat en zorgvuldig, hebt oog voor kwaliteit en detail en durft initiatief te nemen.

De voorwaarden
Het betreft een fulltime functie (40 uur per week) eerst op tijdelijke basis maar met de intentie deze na verloop van tijd om te zetten naar onbepaalde tijd. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitgebreid en concurrerend en binnen Porter Novelli is het nieuwe werken volledig geaccepteerd.

Solliciteren naar deze functie?Stuur je motivatie en CV via vacatures@porternovelli.nl aan Babette van den Berg, HR Manager, (020) 543 76 01 / 06 1830 0538.