Amstelveen,
30
november
2015
|
13:48
Europe/Amsterdam

Vacature: Account Director

De functie
Als Account Director ben je verantwoordelijk voor het behouden en vergroten van omzet uit bestaande klanten en new business. Je geeft strategisch en tactisch advies op het gebied van communicatie en PR, stuurt accountteams aan en je zal ook een aantal medewerkers managen en coachen in hun functioneren en ontwikkeling. Een Account Director speelt een actieve rol in het bureaumanagement op het gebied van business- en talent development en denkt mee over de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Je bent betrokken bij de koers en planning van het bureau en initieert en onderhoudt activiteiten die de externe zichtbaarheid van ons bureau en de dienstverlening vergroten.

Wij vragen
Onze nieuwe AD heeft minimaal 10 jaar aantoonbare relevante pr en communicatie ervaring, bij voorkeur (deels) aan bureauzijde opgedaan. Je bent gedreven, resultaatgericht, commercieel en je hebt een ruime ervaring met het leiden van complexe (internationale) accounts. Je hebt aantoonbare leiderschapskwaliteiten en bent daarnaast een teamplayer. Je beschikt over een afgeronde relevante communicatiestudie op HBO, maar bij voorkeur, universitair niveau.

Wij bieden
Een dynamische en uitdagende baan bij een internationaal topbureau binnen een energiek, informeel en collegiaal team. Onze organisatie kent brede ontwikkelingsmogelijkheden en carrièreperspectief op zowel nationaal als internationaal niveau.

Jouw talent
Je bent een netwerker en ondernemer die klanten en prospects weet te overtuigen van de kwaliteit van onze advisering en dienstverlening en dit aantoonbaar omzet in business. Je weet als geen ander hoe projecten rendabel te maken en klanten aan je te binden doordat je in staat bent lange klantrelaties te bouwen en ontwikkelen. Daarnaast ben je een ‘role-model’ voor het jonge talent in onze organisatie en heb je hun persoonlijke ontwikkeling en werkplezier hoog in het vaandel staan. Je hebt een uitgesproken visie op het vak, up-to- date kennis op het vlak van marketing PR en corporate communicatie en weet nieuwe ontwikkelingen te vertalen naar concrete dienstverlening aan onze klanten.

De voorwaarden
Het betreft een fulltime functie (36 uur per week is eventueel bespreekbaar) eerst op tijdelijke basis maar met de intentie deze na verloop van tijd om te zetten naar onbepaalde tijd. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitgebreid en concurrerend, waaronder een internationaal bonusprogramma en binnen Porter Novelli is het nieuwe werken volledig geaccepteerd.

Solliciteren naar deze functie?
Reageer met een overtuigende motivatiebrief inclusief CV, geadresseerd aan Babette van den Berg, HR Manager, vacatures@porternovelli.nl Telefonisch informatie inwinnen? Dat kan via Monique Botman, Managing Director op (020) 543 76 11 / 06 54921040.