Amstelveen,
13
april
2016
|
23:51
Europe/Amsterdam

Thomas Cordes nieuwe Account Director bij Porter Novelli

Thomas Cordes is begonnen als Account Director bij Porter Novelli. Hij leidt daar onder andere de technology practice. Ook is hij verantwoordelijk voor klantadvies en het ontwikkelen van strategische pr-programma's. Daarnaast gaat hij zich richten op new business development.

Thomas Cordes (38) startte zijn loopbaan als verslaggever waarna hij in verschillende functies werkte bij onder andere de pr-bureaus Edelman en LVB Networks. Cordes adviseerde overheidsinstellingen en grote klanten uit diverse sectoren waaronder de technologiesector. Ook was hij actief als Head of Media Relations voor het World Congress on Information Technology.

De afgelopen jaren werkte Cordes voor Winkelman van Hessen op de afdeling Corporate Communicatie waar hij zich onder andere bezighield met mediastrategie en mediatrainingen. Cordes: “Ik heb daar een mooie tijd gehad, maar wilde mijn vleugels verder uitslaan want mijn ambitie ligt in management. Om die reden kwam deze mooie kans bij Porter Novelli voor mij op een goed moment."

Monique Botman, Managing Director Porter Novelli Nederland, is verheugd dat Cordes zich bij het managementteam van Porter Novelli voegt. 

De brede ervaring van Thomas is een welkome aanvulling op ons team. Ik ben ervan overtuigd dat onze technology practice hiermee een stevige impuls krijgt
Monique Botman, MD Porter Novelli