Amstelveen,
06
juni
2016
|
15:59
Europe/Amsterdam

Porter Novelli versterkt Healthcare Practice met Daniëlle Friskes

Porter Novelli heeft Daniëlle Friskes aangenomen als de nieuwe Account Director Healthcare. Daniëlle neemt 15 jaar bureau- en klantervaring bij onder andere Edelman/Hinfelaar PR met zich mee. Met deze aanstelling onderstreept Porter Novelli het doel om de Healthcare Practice te laten groeien en diensten voor farmaceuten, instanties, klinieken, patiëntenverenigingen, stichtingen en start-ups binnen zorg & welzijn verder uit te breiden. Friskes zal tevens in het managementteam plaatsnemen.

De afgelopen jaren werkte Friskes bij Edelman/Hinfelaar PR voor een breed scala aan profit en non-profit klanten op zowel de afdeling Consumer als Health. Het opstellen van creatieve en strategische communicatieplannen voor vraagstukken uit de wereld van gezondheid, voeding, welzijn en leefstijl stond daarbij centraal.

Danielle Friskes
“Duidelijke communicatie en goede zorg gaan hand in hand. Ik geloof erg in een integrale 360º-aanpak om effectief te communiceren en benader elk vraagstuk vanuit een interdisciplinair oogpunt. Het onderzoeken, verbeteren en optimaal benutten van verschillende communicatiemiddelen en -kanalen is essentieel. Zeker in de snel veranderende en complexe omgeving waarin organisaties en zorg- en welzijnsinstellingen zich bevinden. Een omgeving waarin vertrouwen steeds vaker bepaald wordt door consumenten en patiënten, geïnspireerd door het internet en endorsed door vrienden.”
Danielle Friskes

Monique Botman, Managing Director Porter Novelli Nederland, is verheugd dat Friskes zich bij het managementteam van Porter Novelli voegt. “Daniëlle’s ervaring omvat het hele spectrum van public relations, marketing-, corporate-, interne-, digital en crisiscommunicatie. De brede ervaring van Daniëlle is een welkome aanvulling op ons team. We zijn er dan ook van overtuigd dat zij een belangrijke sparringpartner zal zijn voor onze Healthcare klanten.”

Daniëlle Friskes (39) heeft een bachelor degree met specialisatie Marketing & Communicatie en een diploma NIMA Interne en Concerncommunicatie B. Zij won een Golden Sabre Award voor de Dettol Handenwascampagne.