Amstelveen,
29
mei
2017
|
11:22
Europe/Amsterdam

Omnicom PR Group-merken vallen twee keer in de prijzen bij SABRE Awards

Porter Novelli wint Gouden SABRE Award met CRDL, het interactieve zorginstrument dat aanraking vertaalt in geluid

Porter Novelli Nederland heeft een Gouden SABRE Award gewonnen voor het branding- & positioneringsprogramma voor CRDL, het interactieve zorginstrument dat aanraking vertaalt naar geluid. Porter Novelli Nederland won in de categorie Medical Technology. Ketchum werd diezelfde avond uitgeroepen tot Benelux Consultancy of the year 2017. De Europese SABRE Awards werden dinsdagavond overhandigd in Londen. De SABRE Awards (Superior Achievement in Branding and Reputation) zijn de belangrijkste internationale prijzen voor de public relations industrie. Ze belonen pr campagnes met de hoogste niveaus van creativiteit, integriteit en doeltreffendheid.

Gouden SABRE voor CRDL
“CRDL laat zien dat technologie in de zorg ook ingezet kan worden voor menselijk contact. Juist voor mensen die moeite hebben met sociale interactie. Dit aspect hebben we gebruikt in een emotioneel overtuigend corporate verhaal”, aldus Danielle Friskes, Account Director Healthcare.

“Door de positioneringstrategie en het onderscheidende communicatie- & marketingadvies van Porter Novelli hebben we CRDL met succes gelanceerd. We zijn erg blij met de sterke toename in aandacht, belangstelling en verkoop van ons unieke medische technologie-product en verwachten onze activiteiten in de nabije toekomst verder uit te breiden naar België, Duitsland en de UK”, aldus Ger Schuivens, Managing Director CRDL.

Benelux Consultancy of the Year
De verkiezing tot Benelux Consultancy of the Year van Ketchum is een mooie erkenning voor het werk dat Ketchum voor klanten in de Benelux doet.

 

Boilerplate

Over Omnicom PR Group Porter Novelli en Ketchum zijn onderdeel van Omnicom PR Group Nederland, een full service communicatieadviesbureau dat zich inzet voor bedrijven, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties. De organisatie is een collectief van de drie mondiaal vooraanstaande public relations & public affairs bureaus FleishmanHillard, Ketchum en Porter Novelli en richt zich op drie aandachtsgebieden: Social Impact & Creating Shared Value, Creative Strategy (insights & analytics, social en digital, content en creatie) en Reputatiemanagement. De organisatie ondersteunt klanten met zo'n 50 getalenteerde pr- en communicatieadviseurs, heeft een sterk innovatieve focus en een samenwerkingsgerichte bedrijfscultuur. Omnicom Public Relations Group NL is onderdeel van de DAS Group of Companies.