Amstelveen,
21
november
2016
|
23:06
Europe/Amsterdam

Nieuwe collega: Dewi Smeenk

“In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan binnen het communicatiedomein. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging op strategisch en internationaal niveau. Hiervoor ben ik bij Porter Novelli aan het juiste adres! Ik heb ontzettend veel zin om voor de mooie klanten van Porter Novelli te werken en mijn steentje bij te dragen aan het internationale succes.”
Dewi Smeenk
dewi+smeenk

Dewi Smeenk (1986) werkt sinds augustus 2016 bij Porter Novelli voor klanten als HP Inc., Beiersdorf Canarische Eilanden en GORE-TEX. Met haar veelzijdige kennis van marketingcommunicatie ondersteunt zij merken en organisaties in hun pr-activiteiten.

Na het volgen van zowel een marketingopleiding als de studie Culturele Wetenschappen, is Dewi aan de slag gegaan als zelfstandige. Hierbij heeft ze projecten begeleid voor organisaties als Nuon en Uitmarkt. Dewi heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot allround communicatieprofessional, waarbij ze onder meer twee jaar als journalist voor Nederlands MediaNetwerk en MarketingTribune heeft gewerkt. Als redacteur, journalist, socialmediamanager, digital communication en contentmanager heeft ze de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van (online) communicatie eigen gemaakt.

De internationale omgeving waarin Porter Novelli opereert, sluit goed bij haar achtergrond aan. Ze heeft onder meer in Indonesië, Engeland en Rusland gewoond en gewerkt. Ze houdt erg van reizen en heeft een grote interesse voor kunst en cultuur.