Amstelveen,
21
april
2016
|
10:56
Europe/Amsterdam

Neem een kijkje in de wondere wereld van een PR bureau

Talent welkom om kennis te maken met de hele crew!

Samenvatting

Porter Novelli is altijd geïnteresseerd in studenten die gekozen hebben voor de communicatie en die een eventuele toekomst aan bureauzijde willen onderzoeken en ondervinden. Al jaren begeleidt het bureau succesvol studenten in meewerkstages waarbij ze in 20 weken relevante werkervaring opdoen en de insights van het bureauleven leren kennen. Na die periode valt het afscheid altijd zwaar, ze zijn immers onderdeel van ons team geworden en worden als collega’s beschouwd. 

Op dinsdag 17 mei 2016 houdt Porter Novelli voor 3e jaars studenten een bijeenkomst waarin twee van haar adviseurs zullen vertellen over het werken in de communicatie. Vanzelfsprekend zullen zij ook veel onthullen over het bureau, over haar klanten en opdrachten. Verder is aansluitend gelegenheid voor studenten om met de andere teamleden van Porter Novelli de sfeer te proeven, een drankje te doen en te netwerken.

 

 

“Er is geen betere gelegenheid om je te profileren en een geweldige stageplek te veroveren” 
Babette van den Berg, HR Manager bij Porter Novelli.

Hoe laat gaan de deuren open?
De adviseurs staan vanaf 15.45 klaar om de studenten te ontvangen aan de Professor W.H. Keesomlaan 4 in Amstelveen. Het interactieve programma start om 16.00 precies en zal rond 17.15 worden afgerond. Daarna is ruimte voor een informele borrel, annex speeddate. Het programma eindigt om 18.00.

Wil je aanwezig zijn geef je dan op via onderstaand formulier. Vermeld s.v.p. de naam van jouw studie en aan welke Hogeschool of universiteit je studeert.

En om alvast de sfeer te proeven, kijk eens naar dit filmpje.

 

download