Amstelveen,
13
februari
2015
|
14:51
Europe/Amsterdam

MAGGI kiest voor Porter Novelli

MAGGI is een samenwerking gestart met Porter Novelli in Nederland. Het merk, onderdeel van voedingsbedrijf Nestlé, koos na een pitch voor het communicatie- en pr-bureau uit Amstelveen.

“We zijn met veel plezier aan de slag voor MAGGI”, zegt Petra Koopmans, co-managing director van Porter Novelli in Nederland: “We zijn trots dat we nu ook dit merk uit de Nestlé groep aan ons portfolio mogen toevoegen. Met onze jarenlange ervaring in food en ons internationale netwerk zijn we een perfecte partner voor deze marktleider in voedingsmiddelen.”

Naast MAGGI werkt Porter Novelli sinds 2014 ook voor Nestlé Professional en Nestlé Corporate. Samen werken opdrachtgever en bureau aan het versterken van de positie van Nestlé en diens merken. De focus van de werkzaamheden ligt op marketing en corporate pr-activiteiten.

Justijn Gombert, Business Executive Manager MAGGI Nederland: “Porter Novelli heeft zich gepresenteerd als een inhoudelijk sterk bureau met een goede verdieping in onze business. Daarnaast werkt hun enthousiasme aanstekelijk. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking en hebben het volste vertrouwen in het succes daarvan.”