Amstelveen,
19
oktober
2015
|
10:45
Europe/Amsterdam

Gezocht: (Senior) Consultant, fulltime

Voor de uitbreiding van onze healthcare practice zijn wij op zoek naar een communicatieprofessional die concrete ervaring heeft met het werken op, of met, klanten uit het health(care) segment. Werken bij Porter Novelli betekent dat je met alle aspecten van het communicatievak te maken zult krijgen. Je bent omringd door communicatie- en pr-vakgenoten die graag delen in hun ervaringen op klanten en je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen met alle voordelen van ons internationale netwerk. We zijn kritisch in onze selectie, want onze functies willen we vooral vervullen met echte talenten die stevige toekomstambities hebben in de bureauwereld.

De functie
Je bent verantwoordelijk voor de professionele communicatie- en pr-advisering en dienstverlening naar onze toekomstige en bestaande klanten. Je vaste werkplek is bij ons kantoor aan de Prof. W.H. Keesomlaan in Amstelveen. Wij geven onze mensen echter veel vrijheid en vertrouwen, dat maakt dat je ook vanuit andere locaties onze klanten van de beste advisering en dienstverlening kan voorzien.

De werkzaamheden
Je maakt analyses, plannen, adviezen, begrotingen en leidt accounts en accountteams. Je onderhoudt goede relaties met klanten en je adviseert hen waar nodig, maar ook ongevraagd proactief. Je maakt en geeft presentaties o.a. bij pitches. Je hebt team- en klantmeetings en neemt actief deel aan (of initieert) bureau-brede brainstormsessies. Je onderhoudt nauwe contacten met relevante journalisten, bloggers, vloggers en schrijft persberichten en social content.

Wij vragen
Onze nieuwe collega voelt zich thuis en stelt zich flexibel op in onze dynamische, maar soms ook hectische en veeleisende omgeving. Je bent gedreven, hebt een neus voor nieuws, kansen en business en je bent een ervaren gesprekspartner. Je hebt ervaring met uiteenlopende communicatieprojecten binnen healthcare, zoals het ontwikkelen van pr- campagnes, evenementen, stakeholderrelaties.

Wij bieden
Een dynamische en uitdagende baan bij een internationaal topbureau binnen een energiek, informeel en collegiaal team. Wij zorgen voor een goede begeleiding, professionele en brede ontwikkelingsmogelijkheden en carrièreperspectief binnen ons bureau, waaronder het verder uitbouwen van de healthcare practice en daaraan leiding geven.

Jij biedt
Een uitstekende beheersing van het Nederlands en het Engels (in woord en schrift!) en je heb naast concrete ervaring binnen het health(care) segment, bij voorkeur opgedaan binnen een bureau, ook een relevante communicatie (HBO of universitair) afgerond.

Jouw talent
Je bent het besluitvaardige, ondernemende en proactieve type en je vindt het een uitdaging om kansen te signaleren en deze ook te pakken. Je weet rust en overzicht te houden in stressvolle situaties. Je kan een klant adviseren en overtuigen want je bent naast goed geïnformeerd ook een commerciële, soepele en zelfverzekerde gesprekspartner. Je bent accuraat en zorgvuldig, hebt oog voor kwaliteit en detail.

De voorwaarden
Het betreft een fulltime functie (32 of 36 uur per week is eventueel bespreekbaar) eerst op tijdelijke basis maar met de intentie deze na verloop van tijd om te zetten naar onbepaalde tijd. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitgebreid en concurrerend en binnen Porter Novelli is het nieuwe werken volledig geaccepteerd.

Solliciteren naar deze functie?
Reageer – uiterlijk 30 oktober a.s. – met een overtuigende motivatiebrief inclusief CV, geadresseerd aan Babette van den Berg, HR Manager, vacatures@porternovelli.nl Telefonisch informatie inwinnen? Dat kan via (020) 543 76 01 / 06 1830 0538.