Amstelveen,
19
december
2014
|
10:46
Europe/Amsterdam

Een bijzonder jaar

En dan is het ineens eind december. Ongelooflijk, hoe snel dit jaar voorbij is gegaan. Wij houden niet echt van terugblikken, wij kijken liever naar de toekomst en naar al die mooie en spannende dingen die voor ons liggen. Maar dit jaar is dat toch anders, het was tenslotte best een bijzonder jaar. Na bijna 19 jaar besloot Frank Peters om Porter Novelli te verlaten en zijn eigen bedrijf te starten. En besloten wij het roer over te nemen. Voor ons een fantastische kans om ons met nóg meer hart en ziel voor deze prachtige organisatie in te zetten.

Het was een jaar vol uitdagingen. Terugkijkend kunnen we trots zijn op wat we hebben bereikt, voor onszelf en voor onze opdrachtgevers. We hebben mooie nieuwe namen aan ons portfolio toegevoegd en nieuwe collega’s kunnen verwelkomen. We zijn blij te merken dat de Porter Novelli-aanpak onze klanten aanspreekt. We kiezen bewust voor een partnerschap waarbij we samen met onze klanten nadenken over slimme strategieën en creatieve ideeën die ook op de langere termijn aantoonbaar verschil maken. Door iedere dag weer kritisch te zijn over wat we doen en hoe we het doen. Door niet alleen onszelf maar ook onze klanten steeds weer uit te dagen om verder of anders te kijken.

Dit maakt dat wij vol energie en vertrouwen 2015 instappen. Om ook komend jaar weer te vlammen met onderscheidende strategieën, goede pr en vlekkeloze evenementen. Samen; met onze klanten, ons ijzersterke internationale Porter Novelli-netwerk én onze medewerkers. We hebben er zin in!

Monique Botman en Petra Koopmans